IK HOEF MIJ
NERGENS ZORGEN
OM
TE MAKEN.

ALLES KLOPT
GEWOON.

Monique van der Waard,
Phala Accountants

 

Salutions

SALUTIONS salarisverwerking & advies combineert de kennis vanuit de gespecialiseerde salarisadviespraktijk met de ervaring uit de accountantspraktijk. Wij verzorgen de salarisverwerking, eventueel ondersteund met HR-functionaliteiten voor:

  • Accountants- en administratiekantoren
  • MKB-ondernemers

Salutions is een jonge onderneming waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij Salutions vinden wij het belangrijk dat een werkgever altijd een helder inzicht heeft in zijn salarisadministratie. Ook zijn wij van mening dat wijzigingen in wet- en regelgeving het beste gemonitord kunnen worden door de specialist zodat een werkgever hier geen omkijken naar heeft. Salutions hanteert een proactieve werkwijze. Wij denken met u mee en signaleren kansen en mogelijkheden op het gebied van subsidies, premiekortingen en inkomensvoordelen.
Door het toepassen van moderne automatiseringsoplossingen is Salutions in staat efficiënt te werken en bent u altijd op de hoogte van diverse salaris en HR gerelateerde zaken die binnen uw onderneming van belang zijn.
Het uitbesteden van de salarisverwerking aan Salutions biedt u als werkgever of accountants-/ administratiekantoor de volgende voordelen:

  • Kwalitatieve salarisverwerking;
  • Continuïteit van de salarisverwerking;
  • Parate kennis binnen handbereik;
  • Ervaring met veel cao’s.

SALUTIONS salarisverwerking & advies biedt de salarisverwerking aan in verschillende niveaus van dienstverlening. Wij inventariseren uw behoeften waardoor de dienstverlening aansluit bij uw onderneming.

Lees meer

SALUTIONS salarisverwerking & advies denkt proactief met u mee op diverse gebieden zoals loonheffingen, sociale zekerheid, arbeidsrecht en grensoverschrijdende arbeid.

Lees meer

SALUTIONS salarisverwerking & advies staat voor oplossingen voor het verwerken van de salarisadministratie waarbij wij een actieve adviserende rol aannemen.

Lees meer