Contact:

SALUTIONS

salarisverwerking & advies

 

Plesmanstraat 59-4
3905 KZ VEENENDAAL

 

T: 0318-860315
E: info@salutions.nl

Over ons:

SALUTIONS salarisverwerking & advies staat voor oplossingen voor het verwerken van de salarisadministratie waarbij wij een actieve adviserende rol aannemen.

Al sinds 2005 springt Salutions in op de behoeften omtrent salarisverwerking en advies voor accountants- en administratiekantoren maar ook voor werkgevers in het MKB. Wij bieden de dienstverlening aan met een hoge kwaliteit. Dit waarborgen wij doordat alle medewerkers continu worden opgeleid en bijgeschoold.

 

Vincent van Zutphen

Vincent heeft vele jaren ervaring op gebied van salarisverwerking en de automatiseringspakketten die erbij horen. Hij heeft zijn Praktijkdiploma Loonadministratie, Vakopleiding Payroll Services en een afgeronde HBO Bedrijfseconomie van de Hogeschool van Utrecht.

Een groot deel van zijn carrière is hij werkzaam geweest bij een grote accountancy- en adviesorganisatie. In deze tijd is zijn overtuiging gegroeid dat de kwaliteit van de dienstverlening en advisering op een hoger niveau getild kan worden. Vanuit die filosofie is Vincent zijn eigen onderneming gestart in 2015 genaamd VVZ salaris en advies, waarmee hij per 1 januari 2018 is overgegaan in SALUTIONS.

Mariska van der Kieft

Mariska is na het behalen van haar MEAO diploma gelijk in het salarisvak gerold. Na 10 jaar werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde accountantskantoren heeft zij de stap genomen om als ondernemer verder te gaan. Zij wil graag een sparringspartner zijn voor cliënten en bij het verwerken van de salarisadministratie meedenken met de klant.

Doordat zij veel affiniteit heeft met automatiseringspakketten is zij in staat de automatiseringsoplossingen optimaal te benutten.
Jaarlijks volgt zij cursussen en trainingen volgens permanente educatie, daardoor is zij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

Contact
formulier: