Advisering

SALUTIONS salarisverwerking & advies denkt proactief met u mee op diverse gebieden zoals loonheffingen, sociale zekerheid, arbeidsrecht en grensoverschrijdende arbeid.

De medewerkers van Salutions zijn deskundig op het gebied van nationale en internationale wet- en regelgeving.
Door het volgen van permanente educatie is de kennis van onze medewerkers up-to-date en passen wij deze gelijk in de praktijk toe.

Arbeidsrecht

Wij kunnen u onder andere over het aangaan en beëindigen van arbeidsovereenkomsten adviseren. Ook het beoordelen van arbeidsovereenkomsten en het naleven van CAO’s valt onder onze dienstverlening. Enkele voorbeelden hiervan zijn ketenbepaling, concurrentiebeding, proeftijd, opzegtermijn, verlengen arbeidsovereenkomst bepaalde tijd en beëindigen arbeidsovereenkomst om bedrijfseconomische redenen of arbeidsconflict.

Loonheffingen

Voert u zelf uw loonadministratie uit of heeft u deze uitbesteed, dan kunnen wij een review op uw loonadministratie uitvoeren. Wellicht kan er een afdrachtvermindering, premievrijstelling, premiekorting of inkomensvoordeel worden toegepast. Er wordt ook een check gedaan op o.a. het wettelijk minimum loon, fiscale wetgeving en juiste toepassing WGA-premie en Wachtgeld risicogroep. Voor een advies met betrekking tot de werkkostenregeling kunt u ook bij ons terecht.
Dus heeft u een vraag over arbeidsrecht, loonheffingen of sociale zekerheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook al bent u geen klant bij ons, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Mocht blijken dat uw vraag het nodige uitzoekwerk met zich meebrengt, dan krijgt u vooraf een offerte.

SALUTIONS salarisverwerking & advies biedt de salarisverwerking aan in verschillende niveaus van dienstverlening. Wij inventariseren uw behoeften waardoor de dienstverlening aansluit bij uw onderneming.

Lees meer

SALUTIONS salarisverwerking & advies staat voor oplossingen voor het verwerken van de salarisadministratie waarbij wij een actieve adviserende rol aannemen.

Lees meer